Om oss

ADENA CLEAN AB är ett familjeföretag som etablerade sig inom städbranschen 1987. Under de år som gått har vi växt till ett fullserviceföretag där vår styrka är den kvalitet vi håller på våra tjänster och den flexibla service vi ger. Vi anpassar oss efter era önskemål och förutsättningar. Service är något vi värdesätter högt på Adena Clean. När våra kunder är nöjda då är vi också nöjda.

Våra kunder finns inom industri, kontor, butik, fastighet, lager såväl inom det privata näringslivet som inom stat och kommun. Adena Clean AB är verksamma inom Stockholms län med fäste i Solna och har ca 20 anställda.


Vi har över 30 års erfarenhet i branschen!

Vi är en auktoriserad serviceentreprenör via Almega Serviceentreprenörerna och måste årligen ansöka om förnyad auktorisation. Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och är ansvarighetsförsäkrade hos Söderbergs & Partners. Vi är även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv.

Nöjd kund-garanti

Nöjda kunder är det viktigaste för oss på Adena Clean och vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss. Om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi har kommit överens om, försöker vi åtgärda det. För dig som kund ska det kännas tryggt och enkelt!

Tryggt städföretag

Vi är proffs på det vi gör och erbjuder väl utarbetade städtjänster där inget förbises. För oss är det viktigt att alltid se till kundens unika behov och önskemål och vi anpassar gärna våra tjänster utefter det.

Ledning

Kostas Naziropoulos

Kostas är företags- & driftledare för Adena Clean AB och har mångårig praktiskt erfarenhet av lokalvård. Han är även certifierad expert vad gäller golvvård.

Kontorspersonal

Christina Naziropoulou

Christina koordinerar den dagliga driften tillsammans med Kostas. Det innebär att hon ansvarar för kontakten med kunder och personal samt sköter kontorets administration.