Adena Clean är ett fullserviceföretag !

Vi erbjuder tjänster inom lokalvårdens alla områden. Vi har utbildad personal för alla typer av lokalvård.
Våra kunder finns inom industri, kontor, butik, fastighet, lager såväl inom det privata näringslivet som inom stat och kommun.

photo-1585421514284-efb74c2b69ba

Storstädning

En gång om året är det nödvändigt med storstädning. Fläktar, väggar, takarmatur mm, som inte ingår i den dagliga städningen, rengörs för att ytterligare fräscha upp lokalerna. Det uppskattas av personalen som får en trevligare och renare arbetsmiljö.
Vi har utbildad personal som kan rycka ut på sådana uppdrag.

Golvvård

Alla typer av golv, ex.vis linoleum, plast, trä, sten mm, kräver olika sorters behandling för att bibehålla sin fräschhet och förlänga dess livslängd. Fräscha behandlade golv ger ett seriöst intryck och underlättar den dagliga städningen.
Vi har certifierad personal med stor erfarenhet som kan utföra sådana jobb med hjälp av de senaste maskinerna och kemikalierna.
Vi rekommenderar golvvård en gång per år. Som medlem i Svenska Golvrådet får vi kontinuerligt uppdateringar över alla golvtyper samt skötselmetoder.

Mattvätt

• Heltäckningsmattor
Sådana mattor samlar mycket damm och smuts. Det räcker inte att endast dammsuga mattorna. En gång om året är det hygieniskt att tvätta heltäckningsmattorna maskinellt för att undvika allergibesvär. Tjänsten utförs efter avrop.

• Lösa mattor
Vi hämtar lösa mattor, tvättar dem och lägger dem rena på plats.

• Entrémattor
Dagligen springer folk in och ut i era lokaler och tar med sig smuts. Genom att använda entrémattor kan ni minska nedsmutsningen avsevärt. Vi ombesörjer uthyrning av entrémattor genom vår samarbetspartner Entré Service i Stockholm AB.

• Gardintvätt
Gardiner samlar på sig damm och smuts. Vi kan se till att ni alltid har rena och fräscha gardiner. Vi tar ner gardinerna, ombesörjer tvätt och press/mangling samt hänger upp.

• Handdukstvätt
Vi tvättar och byter era handdukar vid behov. Kökshandukar strykes.

Fönsterputs

Ljus och trivsel är något vi värdesätter högt och säkert gör ni det också. Låt våra professionella fönsterputsare göra rent era fönsterrutor och se till att ljus och trivsel kommer in i era lokaler.
Vi utför även fönsterputs på höga höjder med hjälp av lyftanordningar.

Vaktmästeritjänster

Vi utför enkla vaktmästeritjänster som t ex att byta lysrör, glödlampor, hämta och lämna post och all annan service som ni inte hinner med.

Vid stora fel i era lokaler kan vi vara behjälpliga genom att kontakta hantverkare för åtgärd.

Förbrukningsartiklar

Vi tillhandahåller åt våra kunder förbrukningsmaterial som toalettpapper, pappershanddukar, flytande tvål, hand- och maskindiskmedel mm mot debitering enligt gällande prislista.
Vi kontrollerar att förbrukningsmaterial finns och beställer vid behov. Denna service gör att kunden inte behöver undvara egen personal för inköp.
Leverans av förbrukningsmaterial sker i samband med leverans av rengöringsprodukter, för att minska transporterna och bilutsläppen i naturen.
Kunden faktureras detta en gång i månaden i samband med lokalvårdsavtalet – alltså ingen extra faktura.

För samtliga tjänster debiteras ingen transportkostnad, eftersom tjänsterna utförs i samband med annan service hos kunden.